ДЕМО – Заявете своето демо тук

Вашите имена (required)

Име на компанията (required)

Град (required)

Email за контакт(required)

Телефон за контакт (required)

Адрес, на който желаете да изпратим наши колеги

Забележки и пояснения (ако имате такива)

Често задавани въпроси

Кликнете върху въпроса, за да прочетете отговора
Какво представлява демото?

До 24 часа след като попълните заявката наш служител ще се свърже с Вас, за да се запознае с основните нужди и предизвикателства пред Вашата фирма. При необходимост се насрочва среща за по-подробно обсъждане на специфичните бизнес процеси и проблеми. Следващият етап е изготвяне на безплатно персонализирано демо на наш тестов сървър, до който ще получите достъп за определено време.

Демото безплатно ли е?

Да. Демото е напълно безплатно и тествайки продуктите ни, по никакъв начин не се задължавате с тяхната покупка.

Имате ли предишен опит?

Да. На технологичния пазар сме вече повече от 10 години. Разработвали сме системи за управление на клиенти, фирмени ресурси, мобилни системи, цялостни системи за управление на куриерска дейност, таксиметрови компании и др. Работили сме с големи фирми от различни браншове, сред които Агро Финанс АДСИЦ, Топливо Газ АД, Хил Клиник, БМВ, Avery Dennison, Kronos Recovery Management, ОК Супертранс АД.

Колко време отнема интеграцията?

Сроковете за внедряване на дадено решение зависят от много фактори, сред които специфичните потребности на клиента, техническото осигуряване, комуникация, съдействие, тестове и др. Обикновено внедряването на цялостно решение отнема между 3 и 12 месеца.

Колко ще ми струва внедряването?

Цените са различни спрямо вида софтуер и Вашите специфични изисквания при интеграция и настройване. Обикновено се заплаща еднократна инсталационна такса и фиксирана сума за поддръжка на месечна база.

Какво получавам срещу парите си?

Получавате индивидуално техническо решение с различни бизнес модули и функционалности, анализ на бизнес процесите, обучение на служителите, активна поддръжка, отговаряща на Вашите специфични изисквания и настройване спрямо Вашите специфични нужди.

Защитени ли са данните на фирмата ми?

Да. Осигуряваме високо ниво на сигурност чрез криптирани връзки и оторизиран достъп.

Ще се наложи ли да назнача нови служители, които да работят с новата система?

Това е въпрос на Ваш избор и преценка. Можете както да използвате текущия си набор от служители, така и да назначите нови. Продуктите, които разработваме са изключително лесни за работа и изискват минимални познания за работа с компютър. Тъй като новата система ще повиши чувствително продуктивността във фирмата Ви и ще ускори работния процес, е налице и опцията за редуциране на броя служители в даден отдел или преквалифициране на кадри.