ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ

Благодарение на съвместната ни работа с водещи таксиметрови компании в България, натрупахме огромен опит в тази сфера. Сблъскахме се с редица бизнес предизвикателства, които успяхме да преборим заедно с нашите клиенти. Започнахме своето начинание внедрявайки съвременна система с ERP елементи, която имаше за цел да организира и подобри качеството на работата в офиса на една от най-големите таксиметрови фирми у нас.

В процеса на разработка и благодарение на активното участие на нашите партньори, научихме изключително много за таксиметровия бизнес, адаптирахме системата спрямо актуалните процеси и методи на работа в различните отдели и постепенно изпипахме всеки детайл. Стремим се винаги да предоставим на клиентите си както бързи решения на текущо-възникнали бизнес казуси, така и идеи за развитие спрямо съвременните тенденции в ИТ. Радваме се, че опитът ни в сферата, както и съвременните технологии, които използваме в нашите софтуерни продукти, ни позволяват да бъдем достатъчно гъвкави, максимално бързи и креативни в решаването на всякакви казуси.

Само за година първоначално внедрената система се разви неимоверно и се превърна в мащабен ERP продукт, състоящ се от три постоянно свързани помежду си компоненти – всеки от тях с различни модули, справки и функции. Благодарение на нашите продукти, клиентите ни имат пълен контрол! Справки в реално време, електронни документи, онлайн поръчки, система за сигнали, електронни ваучери, проследяване на автомобили, диспечерска система с мобилно приложение за шофьори – това са само част от функционалностите, които вече сме внедрили успешно.

ПРОДУКТИ

taxi
TAXI MANAGER