МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Бъдете в крак с времето!

Разработваме мобилни приложения от различно естество – както отделни софтуерни продукти, така и като допълнителна част към цялостна система. Мобилните ни приложения в сферата на таксиметровите услуги, доставките и транспортните услуги осъществяват връзка в реално време между всички участници в бизнес процеса – търговци, клиенти, служители в офиса, партньори, доставчици.

Мобилни приложения от Бизнес Сълюшънс ЕООД

Разработените от нас мобилни приложения осъществяват връзка в реално време с търговци, служители и продажби. Без значение къде се намирате, можете да влезете в системата за управление, с която работите и да извършвате операции.

Сред най-големите плюсове на мобилните ни приложения е, че предоставя възможност за пълното интегриране на използвания от Вас софтуер за управление на заявки, допълвайки го в различни аспекти:

– Проследяване в реално време на точния час на взимане на заявка от клиент и часа на доставката ѝ до клиент, повишавайки контрола и качеството на предлаганата от Вас услуга;
– Известяване за получени нови заявки на мобилното устройство на Вашия служител;
– Възможност за работа с баркод стикери;
– Създаване на документи директно от мобилното устройство;
– Пълна съвместимост на системата с мобилни принтери и сканиращи устройства;
– Възможност за проследяване на точното местонахождение на дистрибутори, куриери, шофьори и други служители във всеки един момент;
– Допълване на системата Ви с онлайн модул, от където Вашите клиенти могат да създават и следят заявките си;
– Автоматично издаване и разпращане на електронни фактури и документи до Вашите клиенти;
– Анализ и следене на плащания и задължения на клиенти.