Управлявайте своите недвижими имоти с лекота!

С помощта на Real Estate Manager управлявате и поддържате недвижимото си имущество в реално време. Документи, инвентар, предстоящи плащания, задължения, профили на потенциални купувачи и наематели, проследяване на действията на текущи ползватели и много други – можете да проследите всичко това от разстояние през смартфона или таблета си.

Система за управление "Real Estate Manager"

Real Estate Manager е цялостно решение за управление на бизнеса с недвижими имоти, с помощта на което без усилие може да следите актуалното състояние на даден обект с неговите задължения за наем, режийни разходи, приходи от отдаване под наем. Може да проследявате забавени плащания, лесно да комуникирате с клиенти и наематели, да издавате и съхранявате документи. Системата има модул за описване на имущество, мобилно приложение осъществява връзката между REM и Вашия смарт телефон или таблет, ценообразуването на недвижимите имоти или техните наеми може да се осъществи автоматично. Онлайн платформата за клиенти и партньори максимално улеснява и ускорява осъществяването на успешни сделки.

Real Estate Manager е Ваш сигурен и надежден инструмент при изграждането, продажбата и поддръжката на Вашата жилищна или бизнес сграда. С негова помощ можете да управлявате всички процеси по време на продажбата на Вашия имот – връзки с клиенти, брокери, етапи и схеми на плащания (по Акт 14, 15, 16), автоматично генериране на договори и автоматични напомняния за важни събития чрез SMS или e-mail.