УПРАВЛЕНИЕ НА ХОТЕЛИ

Вече няколко години успешно работим с големи и малки туристически агенции от цял свят. Опитът ни в сферата на туризма ни помага да разбираме добре проблемите и предизвикателствата пред съвременното управление на хотели и хотелски вериги.

Разработките ни в сферата на хотелиерството са насочени към съчетаване и улесняване на всички аспекти от бизнеса в бранша посредством възможностите, които ни предоставят високите технологии и интернет свързаността. Целта ни е да спестим време и пари на Ръководството, да улесним и систематизираме работата на персонала и същевременно да предоставим технологични възможности за по-качествено обслужване на посетителите. Ерата на комуникациите, в която живеем, позволява постоянна свързаност и взаимодействие в реално време не само на хора, а и на вещи (Internet of Things). С помощта на няколко натискания по смартфона си, Вашите клиенти ще могат да си поръчат храна, да съобщят за неизправност, да заявят допълнителна услуга, да резервират спа процедури или тенис корта за следващия ден в удобен за тях час, да се възползват от индивидуална промоция или пък да си извикат надеждно такси, без да се притесняват, че могат да бъдат излъгани.

Системите ни комбинират както функционалностите на добре развит уебсайт, така и предимствата на мощна резервационна и административна система. Продуктите ни имат модули за поддръжка и управление на онлайн резервации, създаване на индивидуални и промоционални оферти, независимо ценообразуване, управление на недвижимо имущество, мониторинг на стаи, въвеждане на събития, управление на услуги, рейтинг система и много други.

ПРОДУКТИ

ROOMSTEP
ROOMSTEP
BOOKINGSTEP
BOOKINGSTEP