ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ

Започнахме своето начинание внедрявайки съвременна система с ERP елементи, която имаше за цел да организира и подобри качеството на работата в офиса на една от най-големите таксиметрови фирми у нас. С течение на времето продуктът се разви до степен да обхваща цялостно всички процеси в една таксиметрова фирма. Към днешна дата продуктът ни в услуга на таксиметровия бизнес включва не само задължителните за този тип бизнес модули като автоматично разпределение на заявки по различни методи (райони, най-близка кола, смесен), GPS проследяване, съобщения, хронология на местоположение, сигнали, поръчки от мобилно приложение, взимане на заявки от плот/табло и др., а и по-съвременни функционалности като:

– Възможност за аудио и видео чат между шофьорите и диспечерите в реално време;
– Поръчка на такси чрез таксиметров бутон;
– Умна телефонна централа с автоматични гласови съобщения, автоматични справки за номер на автомобил и час на пристигане, възможност за автоматично пускане или отказване на заявка чрез набиране на клавиш на телефона;
– Възможност за работа от разстояние на диспечерите;
– Електронни ваучери;
– Паник бутон.

Стремим се винаги да предоставяме на клиентите си както бързи решения на текущо-възникнали бизнес казуси, така и идеи за развитие спрямо съвременните тенденции в ИТ. Радваме се, че опитът ни в сферата, както и принципът винаги да използваме най-съвременните технологии в нашите софтуерни продукти, ни позволяват да бъдем достатъчно гъвкави, максимално бързи и креативни в решаването на всякакви казуси.

Таксиметровата ни система бързо се превърна в мащабен ERP продукт, състоящ се от три постоянно свързани помежду си компоненти – всеки от тях с различни модули, справки и функции. Благодарение на нашите продукти, клиентите ни имат пълен контрол! Справки в реално време, електронни документи, онлайн поръчки, система за сигнали, електронни ваучери, проследяване на автомобили, диспечерска система с мобилно приложение за шофьори – това са само част от функционалностите, които вече сме внедрили успешно.

Напълно осъзнаваме, че времето е един от най-важните фактори за успешното съществуване и развитие на всяка таксиметрова фирма. Затова обръщаме специално внимание на всеки наш клиент с качествена и навременна поддръжка. Сред най-силните ни страни е бързата реакция при възникнал технически проблем или необходимост от добавяне на нова функционалност.

ПРОДУКТИ

taxi
TAXI MANAGER