Корпоративен IT анализ

За да направим Вашия корпоративен IT анализ, ние проучваме пазара във Вашата сфера и IT решенията, които се използват в нея. Предлагаме корпоративно стратегическо решение, съобразено с Вашите специфични нужди - осигуряване на най-актуалната информация в структуриран вид, очакваното развитие на Вашата компания и бизнес средата, предоставяне на правилните средства за постигане на най-добри резултати. Нашата широка гама продукти и услуги ви предлагат по-гъвкави решения и по-добър контрол във всички аспекти на Вашата дейност. Корпоративният IT анализ, който Бизнес Сълюшънс изготвя е усъвършенстван метод за доставяне на информация, който дава специализирани доклади за специфичните нужди на клиентите и води до доказано полезни резултати.

Разработване на ERP системи

ERP системите са най-високият клас програмно осигуряване - обхващат най-голяма част от бизнес процесите в една фирма. Подобен вид системи често са персонализирани спрямо специфичните нужди на клиента и освен, че улесняват ежедневната работа на служителите, осигуряват на мениджърите цялостен поглед и контрол над случващото се в компанията. Интеграцията на ERP система винаги е двустранен процес. С ERP решенията ни и цялостните системи пестите време, пари и нерви! Софтуерните ни продукти предоставят съвременни инструменти за подобряване на вътрешната организация в компанията Ви, пълен контрол над бизнес процесите в реално време, специфични справки, високо ниво на сигурност на данните и достъпа.

Обучения и поддръжка

Успешното въвеждане на софтуера е завършено когато служителите в офиса получат необходимото обучение, за да могат ефективно да използват въведената нова технология. Затова ние осигуряваме специализирани обучения и материали за служителите във вашия офис. Предлагаме два начина за запознаване с функционалностите на дадена система - user manual и guide и/или демонстрации и обучения с наши специалисти. Поддръжката на системите ни е непрекъсната - 24/7! При възникнал проблем или бъг реагираме с решение или план за решение в срок до 1 час след получаването на сигнала. Осигуряваме сигурен и навременен акаунт мениджмънт, настройка и модификация на права и нива на достъп, специфични настройки спрямо променящите се с времето нужди на компанията и динамичните пазарни условия.

Сигурност

Системите ни са съвременни и гъвкави, а към тях ние предлагаме и качествени облачни услуги. Разполагаме данните Ви върху мощни сървъри от последно поколение в най-модерния център за данни в България, редом до сървърите на Google и други технологични лидери. Достъпът до данните Ви е 24/7, без нужда от инсталации, само чрез уеб браузър от всички видове операционни системи (MS Windows, Apple Mac OS X, Linux) и чрез всякакви устройства: десктоп компютри, лаптопи, таблети, смарт телефони, професионални складови мобилни устройства и др. Връзката до сървърите е криптирана и ограничена с потребителско име и парола и/или по IP обхват (range). Потребителите на нашите системи имат различни нива на достъп и различни правомощия. Програмите ни се предлагат както за закупуване, така и като услуга (Software as a Service – SaaS)..